Kérdése van? Hívjon minket! +3670-629-2345/+3630-092-2622

Fürdő játékok

Színes fürdőjátékok Baby Mix. A csomagolás 8 aranyos színes játékot tartalmaz - szűrő és 7 állatka. A vidám színek vonzzák a kicsik figyelmét. A játék spriccelőként működik. Alakjának köszönhetően a játékok biztonságosak. Biztonságos, kiváló minőségű anyagokból készültek. A játék magassága 4-5 cm.
Raktáron: 318 db
5 867 Ft

Tökéletes vízi fejlesztő játék. Minden gyermek számára kellemesebbé varázsolja a fürdést. Megtanítja megkülönböztetni a színeket és fejleszti a szem-kéz koordinációt. A kosár és az állatok is úsznak a vízen. Ez a játék tökéletes megoldás azon szülők számára, akiknek a gyermeke fél a víztől és nem szereti a fürdést. Minden játék kis nyílással rendelkezik, amin keresztül kifolyik a víz. Nem is olyan egyszerű minden állatot befogni, mint ahogy az első pillantásra tűnik, mivel a befogás után változtatja a helyét.
Magas minőségű és biztonságos anyagok felhasználásával készülnek, biszfenol A mentesek.
A szett egy kosár-hálót és 3 db állat-golyót tartalmaz.
12 hónapos kor felett ajánlott.

Raktáron: 19 db
4 051 Ft
Színes fürdőjátékok Akuku. Öt aranyos színes játékkészlet - kacsa, béka, viziló, rák, polip. Ideális szórakozás a kádba. A boldog színek vonzzák a legfiatalabb figyelmét. Minden játéknak van egy lyukja, amely lehetővé teszi, hogy vizet spriccel. Biztonságos, minőségi anyagokból készült, nem tartalmaz biszfenolt A. A játékmagasság 4-5 cm.
Raktáron: 491 db
2 267 Ft
Színes fürdőjátékok Akuku. Négy aranyos színes játékkészlet - halacska, teknős, rák, polip. Ideális szórakozás a kádba. A boldog színek vonzzák a legfiatalabb figyelmét. Minden játéknak van egy lyukja, amely lehetővé teszi, hogy vizet spriccel. Biztonságos, minőségi anyagokból készült, nem tartalmaz biszfenolt A. A játékmagasság 4-6 cm.
Raktáron: 61 db
2 035 Ft

Minden gyerek megérdemel egy ilyen kacsacsaládot a fürdés során!
Szettünk 4 gumikacsából áll – az anyakacsából és 3 kiskacsájából.
A kicsi a játék segítségével fedezi fel a körülötte lévő világot. A játékok nyílásán keresztül vizet is spriccelhet. A lekerekített formák biztonságos játékot tesznek lehetővé. Kiváló minőségű, biztonságos anyagokból készült termék.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Fürdés után alaposan nyomkodja ki a játékból a felesleges vizet. Ha elhasználódás vagy sérülés jelét észleli, dobja ki a játékot!
Biszfenol-A mentes termék (0% BPA).

MÉRETEK: a nagy kacsa 9,5 cm, a kis kacsa 5 cm magas

Raktáron: 52 db
2 184 Ft
Színes fürdőjátékok Bayo. A csomagolás 4 aranyos színes játékot tartalmaz. A vidám színek vonzzák a kicsik figyelmét. Biztonságos, kiváló minőségű anyagokból készültek. A játék magassága nagy elefánt 15x5x10 cm kis elefántok 5x2 cm.
Nincs raktáron
1 894 Ft
Gyermek fürdőjáték Baby Mix. Hal alakú. Egymásba rakhatók. Biztonságos anyagokból készült. A játékok magassága kb 18 cm, 8 cm, 5 cm. Műanyagból készült.
Nincs raktáron
1 905 Ft
A mágikus pad vízfestéshez egy tökéletes ajándék minden gyerek számára. Egy speciális, vízzel tölthető tollal egyedi rajzokat készíthet, amelyek száradás után varázslatosan eltűnnek. A kisebb gyermekek az ujjukkal festhetnek, vagy kéz és lábnyomatokat készíthetnek, elég vízzel benedvesíteni. A padra négy színnel rajzolhatunk: piros, kék, sárga és lila. A varázstoll nem hagy nyomot a gyermek bőrén és ruházatán sem. Idősebb gyermekek számára van egy sablon számokkal és egy könyv, amely megtanítja őket, hogyan kell rajzolni.
A készlet tartalma:
- Pad 76 x 58 cm
- 2 toll
- sablon számokkal és képekkel
- könyv rajzoktatással
Ezentúl nincs szüksége ceruzákra, fixekre vagy színezékekre. Ezentúl nincs több folt. Ezentúl már csak vízre van szüksége. A pad újra felhasználható, csak várja meg, amíg megszárad. Serkenti a képzeletet, fejleszti a művészi képességeket és gyakorolja a motoros képességeket.
Nem piszkolja a kezet sem az öltözéket.
A tollak ellentétes menettel rendelkeznek.
Nincs raktáron
5 919 Ft

Az Akuku vízi állatgyűjtő szett kellemesebbé varázsolja minden gyermek fürdőzését. Megtanítja megkülönböztetni a színeket és fejleszti a mozgás koordinációt valamint a finommotorikus készségeket. A háló és az állatok is úsznak a vízen. Ez a játék tökéletes megoldás azon szülők számára, akiknek a gyermeke fél a víztől és nem szereti a fürdést.
Magas minőségű és biztonságos anyagok felhasználásával készülnek, biszfenol A mentesek.
A szett egy halász hálót és 5 db állatot tartalmaz.
12 hónapos kor felett ajánlott.

Nincs raktáron
1 864 Ft