Kérdése van? Hívjon minket! +3670-629-2345/+3630-092-2622

Kézi mellszívó

A gyűjtőedény az értékes anyatej minden egyes cseppjét felfogja. Könnyű, hordozható és olyan kicsi, hogy kényelmesen elfér a pelenkázó táskában. Amikor megindul a tej, felfogja a kicsorduló anyatejet lefejés vagy a másik mellből való szoptatás során. A gyűjtőedény alsó részének egyetlen megnyomásával a mellhez tapasztható, hogy egy csepp se menjen kárba. Amennyiben le szeretné fagyasztani, a tej tasakba való átöntését megkönnyíti a barázdás tölcsér. Minden kosármérethez alkalmas. A csomagolás egy védőkupakot is tartalmaz, amely védelmet nyújt a por ellen, de talapzatként is használható (ami könnyen rögzíthető bármilyen sima felületre, ezáltal biztosítva a mellszívó stabilitását).

- ergonomikus kialakítás
- könnyű tisztítás
- gyors és kíméletes
- megakadályozza a laktosztázis kialakulását (a tej felhalmozódását az emlőmirigyekben) és a masztitiszt (mellgyulladás)
- kiváló a napi és diszkrét használatra
- nem tartalmaz BpA-t
- alapanyag: 100% szilikon
- űrtartalma 100 ml

Raktáron: 27 db
3 600 Ft
Avent Natural egyedi kézi mellszívó egyedülálló ergonómikus formával. Egyedi, ergonómikus formával rendelkezik a kényelmes használat érdekében. Puha masszázs betéttel rendelkezik a stimulálás és a kényelem érdekében. Kompakt és stabil. Avent Natural 180 ml-es üveg és cumi tartozik hozzá. Az Avent Natural cumi speciális nyílásokkal ellátott alakja virágzó sziromra emlékeztet, és a tervezése illetve tesztelése során a gyermek és az anya igényeit vették figyelembe. Az ergonómikus forma egyszerűb...
Raktáron: 3 db
21 949 Ft
Akuku kézi mellszívó. A természetes szopóreflexet imitálja. Egyszerű a használata. A gyors és finom szívás segíti kiszívni a maradék tejet, így megelőzhető a tej felgyülemlése a tejmirigyekben és a mellgyulladás. A puha szilikon kalap a mell alakjához alakított. Kényelmes markolata van. Higiénikus - a tej azonnal az edénybe kerül. Diszkrét - kicsi és csendes. Lehetővé teszi a szoptatást a munkába való visszatéréskor is. Nem tartalmaz BpA-t.
Raktáron: 49 db
4 735 Ft
Az ANATOMY kézi mellszívó magas fokú kényelmet és hatékony alkalmazást biztosít. A módosított szívóerő gyors és hatékony anyatej lefejést tesz lehetővé. Csendes üzemmódjának köszönhetően az anyatej bárhol diszkréten lefejhető. A mellszívó könnyen kezelhető, össze- és szétszerelhető, az ergonomikus markolat és különleges kialakítás bal- és jobbkezesek számára is alkalmas. A mellszívó valamennyi alkotórésze élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas speciális anyagból készült, amely biszfenol-A-m...
Raktáron: 4 db
7 638 Ft
Kézi mellszívó NUK. Ideális megoldás olyan helyzetbe mikor nem tudja megszoptatni a babáját.
Jellemzői:
- könnyen tisztítható
- ergonómikus formával rendelkezik a kényelmes használat érdekében
- puha masszázs betéttel rendelkezik a stimulálás és a kényelem érdekében
- kompakt és stabil
- gyártási hely Germany
- nagyon minőségi anyagból készült
- csodálatos virág motívummal díszitve
- a NUK First Choice cumisüvegekkel kompatibilis
Raktáron: 2 db
13 826 Ft